facebooktwitterpinterest

Kontaktinformasjon for Quest Rooms

Quest Rooms
Adresse: Haugåsstubben 7, 4016 Stavanger, Norge
Telefonnummer: 51 88 47 00
Stat: Rogaland
Distrikt: Stavanger
By: Stavanger
Rute: Haugåsstubben
Husnummer: 7
Postnummer: 4016

åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
Utrolig kjekk aktivitet med vennegjengen! Vi var alle engasjerte og vi storkoste oss. Anbefales virkelig for vennegjenger, familier eller kolleger for å gjøre noe som krever samarbeid, er litt utfordrende, morsomt, annerledes og engasjerende!
En uforglemmelig kveld med venner på Quest Rooms!nnVår kveld på Quest Rooms med venner var rett og slett fantastisk! Fra det øyeblikket vi trådte inn, ble vi tatt med på en reise av gåter og spill. Det var gledelig å se hvordan hver utfordring ble møtt med entusiasme og samarbeid, og hvordan latter og glede fylte rommene. Quest Rooms skapte en perfekt ramme for en kveld som vil bli husket lenge. Absolutt anbefalt for alle som søker en morsom og minnerik aktivitet!
Et utrolig kjekt spill, hvor du sammen med andre får utfordret samarbeid, å tenke utenfor boksen og løse spennende oppgaver/gåter.nnVi hadde svært moro og det ble høy stemning når damelaget til slutt gikk av med seieren.
Utrolig kreative oppgaver, her er det absolutt oppgaver som alle kan klare å løse. Kjempegøy med konkurranse mot andre lag, med en spennende innspurt i finalen. Anbefales!
Hadde det kjempekjekt! Kan anbefales på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Quest Rooms med offentlig transport


Haugåstunet 310 meter
11
N85
X74
Stranddalsveien 350 meter
N85
Saxemarka 380 meter
4
Ullandhaug skole 400 meter
4
Vår Energi Arena Sørmarka 420 meter
11

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler