facebooktwitterpinterest

Kontaktinformasjon for RubiData

RubiData
Adresse: Hillevågsveien 42, 4016 Stavanger, Norge
Telefonnummer: 51 58 65 60
Stat: Rogaland
Distrikt: Stavanger
By: Stavanger
Rute: Hillevågsveien
Husnummer: 42
Postnummer: 4016

åpningstider

mandag: 10:00–18:00
tirsdag: 10:00–18:00
onsdag: 10:00–18:00
torsdag: 10:00–18:00
fredag: 10:00–18:00
lørdag: 12:00–16:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Elite Foto Kilden Elite Foto Kilden 215 meter Behjelpelige ansatte og godt utvalg av rammer i de fleste størrelser
Itspesialisten1 Itspesialisten1 658 meter
Stavanger foto Stavanger foto 922 meter
Intuy AS Intuy AS 1 km Selgerne vil mobbe deg 0 av 5
Roganett Roganett 3 km Alltud god stemning og lave priser
Anmeldelser
Bestillte ipad 7.gen, fikk en som var MDM låst til en bedrift i Italia først. Fikk tilsendt en erstatning som skulle være feilfri og pen. Erstatningen jeg mottok hadde bøyd chassis, merker under skjermglasset og skjermen hadde løsnet fra rammen.nnJeg fikk for så vidt tilbake pengene, så det er jo bra. Men blir mye frustrasjon og bortkastet tid av sånt! Man må kvalitetssikre ting man sender ut til kundene sine!
Har IKKE kunnskapen til å reparere en gaming PC. Setter inn nytt grafikk kort og noe ekstra ram eller gudene vet hva og vet å ta seg betalt 6000,- Sender meg fram og tilbake med denne gaming PC-en uten å reparere det egentlige problemet som er at den ikke starter opp etter å ha blitt slått av. Skryter av å ha kjørt diagnostikk på PC-en, men makter altså ikke ordne den, selv om han gir inntrykk av at alt er bare fryd og gammen. Ingen dokumentasjon å framlegge på noe som helst. Nå har jeg altså blitt instruert av reparatør til å dra ramkortet ut og inn igjen hvis det oppstår på ny, og jeg sitter fremdeles igjen med samme problem som var da jeg leverte den for reparasjon, og ikke minst 6000,- mindre i lommeboken. Det siste er at jeg bør vurdere å bytte motherboard som blir 10.000,- etter å ha forsøkt returnere PCen slik at han kan fikse problemet. I så fall hvorfor sa han ikke dette første gangen???? Nei, ble bare sendt ut av butikken med PCen. Elendig kundehjelp. Dette er helt på grensen. Eier har en ukes frist til å ta kontakt med meg på 94166820 for å komme med noe skikkelig løsningsorientert ellers blir saken tatt videre.
Var inne hos rubidata i dag og klagde på dårlig utført reparasjon som førte til at pc'n gikk mye tregere enn det den var før vi leverte den til rubidata. Isteden for å gi pengene igjen 2000kr for at han hadde gjort en dårlig jobb, prøvde han heller å legge skylden på at det var noe vi hadde gjort med pc'n. Skal du reparere en pc så må du styre langt unna rubidata, her får du bare dårlig utført arbeid og enda verre kundeservice.
Rubi Data, har kompetanse og peiling. Har greie priser, service og oppfølging over tid ! Anbefales
Leverte inn en pc, fikk den aldri tilbake. Dårlig kundeservice. Ville ikke ha anbefalt og bruke rubidata.nFår dessverre 1 stjerne fra meg.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til RubiData med offentlig transport


Hillevåg 30 meter
2
3
N84
X74
Hillevågstunnelen 250 meter
2
3
N84
X74
Kvaleberg skole 450 meter
2
3
N84

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler