facebooktwitterpinterest

Kontaktinformasjon for Spinn Sykkelshop Hillevåg

Spinn Sykkelshop Hillevåg
Adresse: Torgveien 15, 4016 Stavanger, Norge
Telefonnummer: 51 58 55 01
Stat: Rogaland
Distrikt: Stavanger
By: Stavanger
Rute: Torgveien
Husnummer: 15
Postnummer: 4016

åpningstider

mandag: 10:00–17:00
tirsdag: 10:00–17:00
onsdag: 10:00–17:00
torsdag: 10:00–19:00
fredag: 10:00–17:00
lørdag: 10:00–15:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
CPB CPB 544 meter
Anmeldelser
Har brukt Spinn Sykkelshop jevnlig for både kjøp og service. Alltid topp kvalitet på alt de leverer. Hyggelig betjening som kan sykkel, og fullfører alltid service og reparasjoner til avtalt tid og pris. Var innom i dag tidlig med en krank som hadde løsnet en smule. De fikset det på 5 min og uten å ta betalt. Kjempefornøyd. I tillegg har de fine, romslige lokaler og gratis parkering hvor det alltid er ledig.
Det er berre ein ting å sei om Spinn Sykkeshop Hillevåg; fantastisk service, dyktige og løysningsorientert betjening. Og dei held det dei lovar ++! Her kan dei sykkel!
Usedvanlig god service . Er utrolig fornøyd med sykkelkjøpet mitt. Betjeningen er kunnskapsrike og veldig serviceinnstilte. Jeg kommer til å handle mer her. Anbefales.
God plass i lokalet for å være en sykkelbutikk. Rask respons på e-mail-henvendelse. Fin oppfølging av problemer opplevd etter service på sykkel. Litt lang tid for service på sykkel kanskje, men siden gratis utlånssykkel tilbys mens sykkel blir reparert er ikke det noe stort problem. Kjempestort pluss for mulighet for å låne en sykkel mens egen sykkel blir fikset.
Dårlig service. Den ansatte hadde ingen formening om hva som kunne være feil med sykkelen og kunne ikke tilby noe som helst rådgivning angående hvilken type service jeg burde bestille. Han sa også at det ville ta ca 4 uker før de fikk sett på det. Tok med meg sykkelen til Intersport på Madla heller der de kunne svare på alt jeg lurte på, gi råd og prøve å få fikset det ila uka.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Spinn Sykkelshop Hillevåg med offentlig transport


Hillevågstunnelen 240 meter
2
3
N84
X74
Hillevåg 240 meter
2
3
N84
X74
Gjøas gate 360 meter
11
N85

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler