facebooktwitterpinterest

Kontaktinformasjon for Stavanger Dyrebutikk

Stavanger Dyrebutikk
Adresse: Hillevågsveien 91, 4016 Stavanger, Norge
Telefonnummer: 47 71 10 00
Stat: Rogaland
Distrikt: Stavanger
By: Stavanger
Rute: Hillevågsveien
Husnummer: 91
Postnummer: 4016

åpningstider

mandag: 10:00–19:00
tirsdag: 10:00–18:00
onsdag: 10:00–18:00
torsdag: 10:00–19:00
fredag: 10:00–18:00
lørdag: 10:00–17:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Amazoon AS Amazoon AS 554 meter Godt utvalg
Dyrego Zoo Kilden Dyrego Zoo Kilden 564 meter
AniCura Butikk Stavanger AniCura Butikk Stavanger 703 meter God service.nLite kø
Anmeldelser
Alltid rask og god service fra Stavanger Dyrebutikk! Tusen takk skal dere ha for god kommunikasjon og levering! Har handlet kattekrystaller hos dere i nesten 10 år nå, og dere er noen av de få som har de gode kattekrystallene som ikke støver. God og rask service gjør at det er ingen grunn til å skifte butikk eller produkt! Tusen takk skal dere ha!
Luna var på spa nPen og ren når hu kom ut igjen.
Fantastisk service! Nettbutikken hadde en nede periode, og de kastet seg rundt for å få ordnet min bestilling omgående! Svært god service og gode priser gjør til at jeg er enn gjerne handler hos dem igjen!nnAnbefales!
Har fått en heilt uovertruffen service ved kjøp av skjeggagam. Veldig flott butikk! Flott sterk av burer og akvarier. Flott trivsel hos dei dyr dei har. Kjempe hyggelig Ara i butikken . Hadde jeg bodd nærmere butikken, hadde jeg handlet her hele tiden.
For en positiv overraskende handletur her. Hyggelige folk som jobber her og jeg lærte mer her i denne dyrebutikken enn andre steder jeg har vert før. her føler man virkelig at de bryr seg om dyrene og velferden. Jeg kjøpte meg en ny undulat her og ble helt overrasket over hvor flinke og forsiktige de var og ga oss de beste tipsene. Jeg anbefaler denne butikken på det aller beste.. til og med dyrene her virket mye mer happy enn hva jeg har sett på andre dyrebytikker. Og så har de et fantastisk bra utvalg på mat og utstyr også. Kan ikke skryte nok av dette stedet. :- alt var en god oppvelse, jeg kommer snart tilbake.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Stavanger Dyrebutikk med offentlig transport


Sjøhagen 130 meter
2
3
N84
Kvaleberg skole 150 meter
2
3
N84

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler