facebooktwitterpinterest

Kontaktinformasjon for Stavanger kunstmuseum

Stavanger kunstmuseum
Elegant kunstmuseum ved Mosvatnet, med norske og internasjonale kunstverk fra helt tilbake til 1800-tallet.
Adresse: Henrik Ibsens gate 55, 4021 Stavanger, Norge
Telefonnummer: 51 84 27 00
Stat: Rogaland
Distrikt: Stavanger
By: Stavanger
Rute: Henrik Ibsens gate
Husnummer: 55
Postnummer: 4021

åpningstider

mandag: 11:00–16:00
tirsdag: 11:00–16:00
onsdag: 11:00–16:00
torsdag: 11:00–19:00
fredag: 11:00–16:00
lørdag: 11:00–16:00
søndag: 11:00–17:00

Nærliggende lignende selskaper
Galleri Koll Galleri Koll 3 km Alltid spennande å vere innom Koll
Anmeldelser
Fint inngangsparti med masse plass og god naturlig belysning, perfekt for de naturlige omgivelsene i parken utenfor. Syntes det var god plass i kunstgalleriet med interresant og diverse kunstverk
En herlig plass med god atmosfære rett ved Stavangers mest populære turområde. Ca. 30-40 minutters spasertur fra sentrum av Stavanger ligger Stavanger kunstmuseum plassert i en oase av trær, grøntområde og med utsikt til Mosvannet. Her skiller man på den faste utstillingen med våre berømte malere som Kitty Kielland nasjonalromatikken, stemningsmaleren og jærmaleren, Lars Hertervig naturmaleren som skapte eventyrstemning ut av sine bilder og Frida Hansen tekstilkunstneren kan spesielt nevnes som sentrale for samlingen.nnDen andre delen av kunstmuseet består av samtidsutstillinger som skiftes ut med jevne mellomrom. Ofte svært anerkjente kunstnere.nnPlanlegger man besøket kan man få med seg en guide som forteller om kunsten som gjelder den faste utstillingen eller et foredrag om den aktuelle utstilte samtidskunsten. Stort sett vil jeg våge meg på å si at den nesten utelukkende er viet postmodernismen.nnFoajeen er en stor glasskuppel med kafé og en kunstbutikk. Det er også et rom for barn der de kan tegne, en forelesningssal, ok-toaletter og parkeringsplasser på andre siden av veien ca. 2-3 minutters spasertur fra kunstmuseet. Det er gratis adgang for barn og studenter. Anbefales for alle kunstinteresserte.nnHadde dessverre ikke noe bilde av kunstmuseet denne gangen, men et Kitty Kielland og Jan Groth bilde som begge var utstilt + en Bruno Krauskopf bok som selges der.
Veldig flotte utstillinger fra kjente kunstnere som er verdt å få med seg! Det er 2min å gå fra bussholdeplassen og bussene går hele tiden, det er ikke mye i inngangspenger, tror det var 150kr.
Folkelig tone. Kunst av veldig høg kvalitet eksponert.
Fin presentasjon om forholdet mellom Kitty og Alexander på Kunstmuseet i kveld.nGodt innhold av konservator Inger Gudmundson og full sal!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Stavanger kunstmuseum med offentlig transport


Tjensvollkrysset 250 meter
16
2
3
6
7
FB40
N84
N86
SK0302
X73
Lassa skole 350 meter
16
Eiganesveien 350 meter
10
16
X73

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler