facebooktwitterpinterest

Kontaktinformasjon for Stavanger universitetssjukehus - SUS

Stavanger universitetssjukehus - SUS
Adresse: Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8, 4019 Stavanger, Norge
Telefonnummer: 51 51 80 00
Stat: Rogaland
Distrikt: Stavanger
By: Stavanger
Rute: Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate
Husnummer: 8
Postnummer: 4019

åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Nærliggende lignende selskaper
Tjensvoll legesenter Tjensvoll legesenter 2 km Har brukt dette legesenteret i over 20 år og har ingen klager, tvert imot. Man føler ...
Anmeldelser
Var på sykehuset her kl 12 for å ta røntgen av en vond skulder. Turen gikk videre in på akkut poliklinikk og har riktignok fått tatt blodprøver mm. Har vært i luken for å spørre om de har glemt meg, siden det nå har gått 6 timer på venteværelse nIngen info eller tilbud på mat til tross av at det går en hel arbeids dag.nSitter i skrivende stund og venter på legen Denne timen skal det vel ikke betales for ???
Absolutt ett bra sykehus pga de gode hyggelige ansatte med god fagkunnskap. Men bygget er aldrende og parkeringen er svindlende. Det er folk som får parkeringsbøter der hver dag. Det føles som det ikke er omsorg for når liv og helse prioriteres, når en forhaster seg inn til behandling, så sitter du igjen med en straff.
Har hatt mange turer dit. Alltid hjelpsomme og hyggelige ansatte her. Blir tatt godt vare på uansett behov, store og små!
Helt forferdelig opplevelse. Min mor var hentet av ambulansen med veldig høy blodtrykk. Ventet i 8 timer, og fortsatt venter mens jeg skriver denne kommentaren, på at en lege oppsøker og vurderer hennes tilstand og gir behandling. Flere ganger spurte personalet om hjelp uten at noen gjort noe. At man må bare sitte og vente på legen i sykehuset mens en god voksen dame kaster opp og ligger med hypertinsiv krise - helt forferdelig.
Personlig har jeg ikke hatt noen uhyggelige opplevelser her på SUS, alt fra blodprøver til korte sjekker har gått som smurt med god trøst fra hyggelig personale, bortsett fra en ansatt. JERRY DONNY LADY LUNSJ stirret på meg rart og lagte ubekvemme lyder… hjelp!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Stavanger universitetssjukehus - SUS med offentlig transport


Sus 140 meter
4
FB40
NW192
VY190
X30
X31
X39
X40
X44
X50
X60
Fredrik Nannestads vei 190 meter
11
N85
Stavanger legevakt 230 meter
11
N85
Bekkefaret kirke 340 meter
101
4
X30
X31
X39
X40
X44
X50
X60
Gjøas gate 400 meter
11
N85

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler