facebooktwitterpinterest

Kontaktinformasjon for SUNSHINE Thai Helse Massasje

SUNSHINE Thai Helse Massasje
Adresse: Breidablikkveien 6, 4017 Stavanger, Norge
Telefonnummer: 96 82 92 14
Stat: Rogaland
Distrikt: Stavanger
By: Stavanger
Rute: Breidablikkveien
Husnummer: 6
Postnummer: 4017

åpningstider

mandag: 10:00–22:00
tirsdag: 10:00–22:00
onsdag: 10:00–22:00
torsdag: 10:00–22:00
fredag: 10:00–22:00
lørdag: 10:00–22:00
søndag: 10:00–22:00

Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Jeg kjøpte gavekort til min mann og når han kom for massasjen ble han sendt hjem, ikke fordi det ikke var ledig tid, men fordi de ikke klarte å kommunisere seg imellom og det var noen problemer med hvem som har skrevet kortet.nDårlig service.nnDersom du ikke vil bli tatt på i intime plasser gi beskjed på forhånd!
Anbefales på det varmeste! Nå har jeg vært her 2 ganger med veldig låst rygg, nakke og hofter, og fått full klaff begge gangene. Her opplever jeg personal med veldig god forståelse for muskler og som leser deg og går til verks på problemområder med et stort utvalg av angrepsvinkler. Dette er ikke bare massasje, men heller muskelterapi. Veldig bra!
Bestillte hos ei her pga utdanningen etc som stod på nettsiden.. Fikk bekreftet time hos henne. Men da jeg møtte opp var det til ei jeg ikke engang viste jobbet der. Dårlig kommunikasjon og ingen svar på klage i ettertid. Ikke fornøyd!nnOppdatering : jeg ser jeg har fått svar på anmeldelsen min. Desverre ser jeg bare en beklagelse men ingen kompensasjon.
Det har vært ganske forskjellige massører her.nMen den siste massasjen fikk jeg av ei med 16 års erfaring og hun fikset knuter og ga ryggen en skikkelig omgang!nnDet var tydelig at hun kunne det hun jobbet med.
Kjempehyggelige, fikk tilbud om boplass i Bangkok og i Chang Mai om jeg ville dra yil Thailand engang. Først massasje, så te og sosialisere i sofaen etterpå. Serviceinnstilte og koselige. Ikke for dyrt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til SUNSHINE Thai Helse Massasje med offentlig transport


Mariero 190 meter
2
3
N84
Lyngnesveien 330 meter
2
3
N84
Eikeberg 470 meter
2
3
N84

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler