facebooktwitterpinterest

Kontaktinformasjon for VERKTØY AS

VERKTØY AS
Adresse: Sjøhagen 2, 4016 Stavanger, Norge
Telefonnummer: 51 88 68 00
Stat: Rogaland
Distrikt: Stavanger
By: Stavanger
Rute: Sjøhagen
Husnummer: 2
Postnummer: 4016

åpningstider

mandag: 10:00–16:30
tirsdag: 10:00–16:30
onsdag: 10:00–16:30
torsdag: 10:00–19:00
fredag: 10:00–16:30
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Handelshuset Fjelland Handelshuset Fjelland 153 meter Veldig god kundeservice.
Würth Stavanger Würth Stavanger 1 km Vennlig og servisinnstilt personal. Kan mye om produktene sine. Kvalitetsprodukter
Anmeldelser
Mye flott og godt verktøy. De holder messer der en kan melde seg på kurs eller kjøpe verktøy du føler at du trenger. Dette er ingen kina butikk , her selges kvalitets verktøy til de proffe og kresne amatør eller lører amatøren til å nerme seg proff. Ansatte med stor kunskap.
Knallgod på kundebehandling!nnKom inn til ett stort utvalg av verktøy og varer, tok en god runde og kikket.nDet meste av maskiner og høvelbenker har de utstillingsmodeller av resten henger pent sortert i hyllene.nnSå kom en trivelig ansatt viste og forklarte akkurat hva jeg behøvde.nBla forklarte fordeler og ulemper med de forskjellige maskinene, oljer, voks,håndverktøy, bryner, høvelbenker og tre emner.nnDe er behjelpelig og kunnskapsrike.nnDe har også ett stort lager av tilbehør eks båndsagblader og oppgir du modellen så er de behjelpelig.nnDe hjelper med valget av emner til ditt prosjekt og kan kappe emner opp i ønsket lengder.nnDe har også en god og oversiktlig nettbutikk.nnKan absolutt anbefale at dere tar turen innom der for en hyggelig handel.
Stor butikk med masse forskjellig til trearbeid, medarbeiderne har masse kunnskap og de hjelper gjerne med å veilede deg i kjøpet. De virker genuint interessert i hva du ønsker å kjøpe eller hva du skal lage. Absolutt å anbefale å ta turen innom!
Profesjonell butikk med kyndig personale. Når det gjelder priser så må vi huske at dette er Norge. Heller enn å klage, støtt norske bedrifter, for det er synd om de ikke kan fortsatt ha det vide utvalget de har.nDet må også påpekes at Verktøy AS har en fast fraktrate på kr. 150, hvilket var veldig rimelig ved kjøp av ny dreibenk. Og service på samme har vært eksemplarisk.
Best på verktøy og utstyr til treskjæring, tredreing og annet kunsthåndverk i tre, bein og horn.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til VERKTØY AS med offentlig transport


Sjøhagen 110 meter
2
3
N84
Kvaleberg skole 320 meter
2
3
N84

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler